Některé produkty již nejsou v prodeji. Váš košík byl aktualizován.
Tento slevový kód nelze použít ve spojení s jinými akcemi nebo slevovými nabídkami.
Váš nákupní košík je prázdný
Sale price CZK Kč161.57 Regular price CZK Kč323.13
nebo
Sněžný levhart používá svůj huňatý ocas jako kormidlo při skákání a jako ochranu před chladem.
Sněžný levhart je velká kočka, která žije ve vysokých skalnatých horách Střední Asie. Živí se tam převážně ovcemi, kozorožci a kozami. Jeho hustá srst ho chrání před krutým chladem a je tak krásná, že mnoho zvířat se stává obětí pytláků. Proto je sněžný levhart nyní ohroženým druhem. Zvláštností je jeho ocas, který je stejně jako u sněžného levharta Schleich® Wild Life téměř stejně dlouhý jako jeho tělo.
www.schleich-s.com
;POZORVhodné pro děti do 3 let, nepodléhá požadavkům na označování
Komentář