váš nákupní košík

Komentář

Všechny objednávky budou použity USD. Obsah vašeho nákupního košíku je aktuálně zobrazen v CYN, budete používat USD Vypočítáno podle posledního směnného kurzu.

vyprodáno

Některé produkty již nejsou v prodeji. Váš košík byl aktualizován.

Existuje slevový kód?
Kód kupónu, který jste použili, bude uložen na vašem účtu
Mezisoučet
Sleva

Tento slevový kód nelze použít ve spojení s jinými akcemi nebo slevovými nabídkami.

celkový
Vypočítejte daň a dopravu při pokladně
Doprava zdarma na všechny objednávky!
CZK
máte v košíku ukázková položka
Mezisoučet košíku
procházet košík

Kokosový balzám na rty 2016993

Sale price CZK Kč42.08 Regular price CZK Kč84.16

Přehled objednávky

Kokosový balzám na rty
42.08
Existuje slevový kód?
Kód kupónu, který jste použili, bude uložen na vašem účtu

Mezisoučet
Poštovné se počítá na pokladně

nebo

Způsob nákupu

Lahodný kokosový balzám na rty s vyživujícími účinky bambuckého másla a jojobového oleje!

Tento balzám na rty s přírodními ingrediencemi poskytuje vašim rtům intenzivní hydrataci a ochranu. Bambucké máslo, známé svými změkčujícími vlastnostmi, poskytuje intenzivní hydrataci a zklidňuje suché a popraskané rty, zatímco jojobový olej, bohatý na vitamín E a antioxidanty, pomáhá regenerovat a chránit jemnou pokožku rtů.

Kompaktní kokosový balzám na rty s bambuckým máslem a jojobovým olejem se snadno vejde do kapsy nebo kabelky, takže si ho můžete vzít kamkoli s sebou.

Ať už na pláži nebo v kanceláři, tento vyživující a lahodně vonící balzám na rty udrží vaše rty vypadající a cítijící se skvěle. Veganské. Netestováno na zvířatech. Kontaktní údaje: Bubble T Cosmetics Ltd, Unit 3d North Point House, New Mallow Road, Cork T23AT2P (IE), www.bubbletcosmetics.com. Aplikujte na rty dle potřeby pro extra hydrataci. Pokyny pro skladování a použití: Skladujte mimo dosah přímého slunečního záření. Složení: Ricinus Communis Seed Oil (olej ze semen ricinus), Cera Alba (olej z římského řepníku), Butyrospermum Parkii Butter (máslo z římského řepníku), Caprylic/Capric Triglyceride (kaprinový/kaprinový triglycerid), Helianthus Annuus Seed Oil (olej ze semen slunečnice roční), Isopropylmyristate (isopropylmyristát), Aroma, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej z jader arganie trnité), Simmondsia Chinensis Seed Oil (olej ze semen slunečnice roční), Tocopherol (tokoferol), Helianthus Annuus Seed Oil (olej ze semen slunečnice roční), CI 77891, Cinnamylalkohol, Geraniol

;

Upozornění

Toto není potravinářský výrobek. Nejezte a nepijte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tento produkt je určen pouze k vnějšímu použití. Pokud se objeví podráždění, přestaňte jej používat.

    Zobrazit úplné podrobnosti
    Přihlásit se
    Pokud nemáte účet, klikněte na Vytvořit účetstát se členem